Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Február 03. 17:22, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Köszöntötték Nógrád megye legjobb sportolóit

Köszöntötték Nógrád megye legjobb sportolóit

Salgótarjánban adták át a 2011-es év legeredményesebb Nógrád megyei sportolóinak díjait.

A megye legjobb férfi sportolója a pásztói shotokan karate Európa-bajnok Ocsovai Gergő lett, míg a nők között a balassagyarmati Vitalitás SE-t erősítő, többszörös magyar bajnok hegyikerékpáros, Dósa Eszter (felvételünkön) diadalmaskodott. A csapatok kategóriájában „szoros befutót” követően a Balassagyarmati Kábel SE NB I/B-ben kiváló őszi szezont felmutató kézilabda együttese nyert.
Az ifjúsági fiúknál a salgótarjáni tájfutó-labdarúgó Fehérvári Dánielt, a lányoknál pedig az országúti kerékpárban és triatlon-duatlonban egyaránt jeleskedő Király Kingát találták legjobbnak a szavazatot adó sportszakemberek. A speciális sportolóknál a hallássérült asztaliteniszező Bencsik Gergely győzött.
Három különdíjat is kiosztottak, amelyet a hosszútávúszó Földi Róbert, a sakkozó Görcsi Gábor, illetve a szécsényi Aloe Invest Szerva SE extraligás asztalitenisz csapata érdemelte ki.

(hege)

Címkék: sportoló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)

2024. Április 18. 16:30, csütörtök | Helyi

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból egy epilepszia kezelésére szolgáló gyógyszer két gyártási tételét-

Adagolásjelölési hiba miatt kivonják a forgalomból az epilepszia kezelésére szolgáló egyik gyógyszer két gyártási tételét

2024. Április 18. 16:16, csütörtök | Helyi

Influenza - NNGYK: 9800-an fordultak orvoshoz a múlt héten.

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 8-14. között 9800-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK)