Városlista
2023. június 3, szombat - Klotild

Hírek

2020. December 31. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Köszönet a megye polgárőreinek

Köszönet a megye polgárőreinek

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány személyesen köszönte meg az év utolsó napjaiban szolgálatot ellátó polgárőröknek az önzetlen munkát.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége között évek óta kiváló az együttműködés. A megye területének közrendje és közbiztonsága érdekében a rendőrökkel a polgárőrök önkéntesen teljesítenek szolgálatot, ezzel is támogatják a lakosság biztonságérzetének erősítését célzó rendőri feladatellátást.

A megyei rendőrfőkapitány 2020. december 28-án Salgótarjánban Ponyi Béla rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, kapitányságvezetővel, míg december 30-án Magyarnándorban Belovai Róbert rendőr alezredessel, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság vezetőjével és Vass Miklóssal közösen látogatták meg a szolgálatot ellátó polgárőröket. Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok Várhelyi Istvánnak, a Salgótarjáni Városi Polgárőr Egyesület tagjának, Schmiedt Károlynak, a Magyarnándori Polgárőr Egyesület munkatársának segítőkészségük és munkájuk elismeréseként, valamint Vass Miklósnak, a megyei polgárőr szervezetek szövetsége elnökének megköszönve az évről évre tapasztalható polgárőri elhivatottságot ajándékcsomagot adott át.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 03:00, szombat | Helyi

Szeles, napos szombat.

Egy hidegfront mögött az ország nagy részén sok napsütés várható, legfeljebb kezdetben nyugaton, délnyugaton fordulhat elő egy-egy zápor.

2023. Június 02. 19:55, péntek | Helyi

Rengeteg a kérdés és a gyanús döntés a nemrég átadott Balaton Park versenypálya körül!

Két belize-i cég, százmilliós adótartozásokban érintett izraeli–magyar pilóta és a lélegeztetőgépes üzlet egyik főszereplője áll a rejtélyes balatonfőkajári versenypálya-beruházás mögött.

2023. Június 02. 12:57, péntek | Helyi

Csat(t)lakozzanak Nógrád vármegyében is!

A népszerű közlekedésbiztonsági program kampánynyitó rendezvényét tartották meg a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság épületében.

2023. Június 02. 12:56, péntek | Helyi

Vannak, akik még nem Csat(t)lakoztak!

Nógrád vármegye közútjain a rendőrök továbbra is folyamatosan ellenőrzik a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszer és a bukósisak előírásszerű használatát.