Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Augusztus 31. 15:44, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Kosárlabda kézzel, fejjel, lábbal - VIDEÓKKAL - FOTÓKKAL

Kosárlabda kézzel, fejjel, lábbal  - VIDEÓKKAL - FOTÓKKAL

Kézzel, lábbal és fejjel is kosarat próbáltak elérni ismert embereink a hétvégén az Aquaworld Élményfürdőben rendezett nem mindennapi eseményen.

Az egész napos programmal a Médiaválogatott tagjai újra rekordot állítottak fel.

„Újabb meghökkentő dolgot vállaltunk fel – kezdi Katus Attila – ezúttal a kosárlabdát népszerűsítettük 8 órán keresztül és persze nem is mi lettünk volna, ha mindezt nem fűszereztük volna meg egy kis focival. Kézzel sokan tudnak kosárra dobni, de lábbal és fejjel még kevesen próbálták” – fűzi hozzá a sportember.

A Prémium Média Válogatott sztárjainak missziója, az egészséges életmód és a sportágak népszerűsítése. Ezúttal a kosárlabda került középpontba. Délelőtt 10 órától 18 óráig folyamatosan, megállás nélkül sportoltak.

„Gyerekkoromban kosaraztam, azt hittem ez olyan, mint a biciklizés, nem tudom elfelejteni – meséli Fésűs Nelly – na, beletelt jó pár percbe még újra felvettem az iramot a fiúkkal. Még a térdem is bevizesedett a nap során, de végig csináltam.”
Az Aquaworld hívogató medencéinek és csúszdáinak mindenki próbált aznap ellenállni, a fürdőzés csak 18 óra után volt engedélyezve sztárjainknak.

„Ha egy-egy csobbanással megszakítottuk volna a sportot, nehéz lett volna visszatérni és ezt a csodás teljesítményt megvalósítani – veszi át a szót Beleznay Endre – nagyon jól éreztem magam és büszke voltam, hogy Nellyvel mi színészek partiba voltunk a focistákkal és a sportos Katus testvérekkel.”

A nap szenzációja a rangidős, de örökifjú, Vajtó Lajos nevéhez fűződik, aki megirigyelte Katus Attila spárgáját. Ő is két asztal között vette fel a pozíciót és úgy dobott kosárra.

„Viccnek szántam, hogy majd én megpróbálom – emlékszik Lajos – a fiúk már akkor meglepődtek, amikor le tudtam menni spárgába. Majd kezembe adták a labdát és jött a kosárra dobás, háttal. Betalált. Nem hittek a szemüknek. Rögtön meghívtak csapatunk újabb sportos aktivitására, amit még nem árulhatok el mi lesz.” – kacsint sejtelmesen Vajtó Lajos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.