Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Augusztus 16. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Körzeti megbízottak fogták el a betörőket

Körzeti megbízottak fogták el a betörőket

A kertből bodzát, a házból vezetékeket és edényeket tulajdonított el az igazoltatott négy fős csoport.

A Rétsági Rendőrkapitányság illetékességi területén, Kétbodony községben a minap a körzeti megbízottak ellenőriztek egy személygépkocsit, és az abban utazókat. A
járműben nagy mennyiségű bodzatermést és különböző tárgyat szállítottak, melyek eredetével a személyek nem tudtak hitelt érdemlően elszámolni.
Az adatgyűjtés alapján megállapítást nyert, hogy az igazoltatott B. Julianna 27 éves szátoki lakos és társai a reggeli órákban egy kétbodonyi lakatlan, körbekerített családi ház udvarára bementek. Az ingatlanhoz tartozó telekről a tulajdonos engedélye nélkül mintegy 40 kg bodzát szedtek le. Ezt követően B. Julianna és B.Cs. Marianna 29 éves szátoki lakos az épület ablakát benyomta, oda bemásztak, ahonnan különböző vezetékeket és fém háztartási edényeket hoztak el. A személygépkocsiban megtalált eszközöket és terményt a rendőrök lefoglalták, a személyeket a rendőrkapitányságra előállították.
B. Julianna és B.Cs. Marianna ellen lopás bűntett, míg társaik - K. János 24, valamint B. Péter 30 éves szátoki lakos ellen - lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Címkék: bodza

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.