Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2014. Február 09. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Körözöttek rendőrkézen

Körözöttek rendőrkézen

Mindkét személyt a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe szállították.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Célkörözési Csoportja 2014. február 2-án 11 óra 45 perckor Mátraverebély belterületén ellenőrizett egy nőt, aki ellen a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság körözést rendelt el a Balassagyarmati Törvényszék BV csoportjának elfogató parancsa alapján, mivel jogerősen kiszabott börtön büntetésének letöltését nem kezdte meg. A rendőrök R. Györgyné 37 éves mátraverebélyi lakost elfogták, majd a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe
szállították.
xxx
A Pásztói Rendőrkapitányságra 2014. február 6-án 14 óra 15 perckor B. Péter 22 éves pásztói lakos szabályszerű idézésre jelent meg, amikor kiderült, hogy ellene a Balassagyarmati Törvényszék BV csoportja elfogató parancsot adott ki, mivel jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. A rendőrök B. Péter 22 éves pásztói lakost elfogták, majd a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe szállították.

Címkék: körözött

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 08:33, kedd | Helyi

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók.

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Záporok, zivatarok jönnek.

Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen várható eső, zápor, zivatar.

2024. Május 07. 04:26, kedd | Helyi

A magyar olimpiai csapat párizsi formaruhái

Élsportolók és hírességek mutatták be a magyar olimpiai csapat párizsi formaruháit. A Magyar Sport Napján tizenhat-tizenhat élsportoló és meghívott híresség mutatta be a magyar olimpiai és paralimpiai csapat formaruháit.

2024. Május 06. 08:18, hétfő | Helyi

Megtartották az Élet menetét Budapesten.

Megtartották az Élet menetét vasárnap, Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező, 20. alkalommal megrendezett séta résztvevői a Dohány utcai zsinagógától a Keleti pályaudvar előtti térre vonultak.