Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. Október 10. 10:10, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Körözött személyek rendőrkézen

Körözött személyek rendőrkézen

Két óra alatt két körözött személyt is fogtak hétfőn a Nógrád megyei rendőrök.

Salgótarján belterületén, egy lakótelepen előbb egy 57 éves férfit igazoltattak, akiről kiderült, hogy a bíróság körözi. Nem sokkal később egy salgótarjáni anyaotthon előtt igazoltattak egy 41 éves taktaharkányi férfit, aki ellen garázdaság miatt bocsáttatottak ki korábban elfogatóparancsot. Mindkét körözött személyt elfogták. Az 57 éves férfit a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe átszállították, míg a 41 éves férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon vették őrizetbe.

Kerékpártolvajokat is fogtak tegnap a rendőrök, a két fiú azután vitt el egy tárolóból több kerékpárt is, hogy a rendőrök a ház közelében igazoltatták őket. A lopást egyébként a kerékpárok tulajdonosai jelezték a rendőröknek, mind mondták, a biciklik az éjszaka tűntek el a lakótelepi ház közösen használt tárolójából. Az ügyben nyomozó rendőröknek az éjszaka szolgálatot teljesítő kollégáik segítettek, akik elmondták, hogy két fiatalt igazoltattak a környéken. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 16 éves – fiatalkorú – fiút és 22 éves férfi társát így könnyű volt elfogni. A gyors intézkedésnek köszönhetően a kerékpárok is előkerültek.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.