Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2016. Február 09. 12:00, kedd | Helyi
Forrás: police

Kórházban lopott

Kórházban lopott

Rövid időn belül beazonosították és elfogták a 33 éves kerecsendi nőt a salgótarjáni rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a minap érkezett bejelentés, miszerint a salgótarjáni kórházban egy pénztárcát ismeretlen személy eltulajdonított.

A perceken belül helyszínre érkező rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Annamária 33 éves kerecsendi lakost beazonosították, Salgótarján belterületén elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a nő a kórházban, a liftből kilépve - és a tömeget kihasználva - egy nő válltáskáját kinyitotta, majd abból kiemelte a sértett tulajdonát képező pénztárcát, a benne lévő okiratokkal és készpénzzel együtt.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy rendbeli lopás vétség és hét rendbeli okirattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett - folytatja a további eljárást.

Képünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 10:39, péntek | Helyi

Zaklatta a kiskorút és annak családtagjait is

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy 20 éves salgótarjáni férfivel szemben, aki az interneten megismert kiskorú lányt és szüleit a visszautasítását követően hónapokon keresztül zaklatta.

2022. Augusztus 12. 08:21, péntek | Helyi

Neki nem volt, ezért "megcsapolta" a szomszéd házat

A rétsági nyomozók lezárták az eljárás vizsgálati szakaszát a romhányi lakos ellen.

2022. Augusztus 11. 13:19, csütörtök | Helyi

Jöhet a kéményseprő!

Az idei évben eddig már 56 kéménytűznél avatkoztak be a Nógrád megyei tűzoltók. A nyár ugyan nem a kéménytüzek szezonja, de pont ez a legalkalmasabb időszak arra, hogy felülvizsgáltassuk az éppen nem használt égéstermék elvezetőket.

2022. Augusztus 11. 10:53, csütörtök | Helyi

Az utóbbi 3 nap eseményei az utakon

Az elmúlt három napon hatan sérültek meg közúti közlekedési balesetben Nógrád megye közútjain.