Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2014. Május 26. 07:30, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Kórházba vitték a szavazatszámláló bizottság elnökét Márkházán

Kórházba vitték a szavazatszámláló bizottság elnökét Márkházán

Kórházba vitték a szavazatszámláló bizottság elnökét vasárnap Márkházán, a választást azonban nem kellett felfüggeszteni - közölte a megyei területi választási iroda vezetője az MTI-vel.

Barta László elmondta: Márkházán rosszul lett a szavazatszámláló bizottság elnöke. Azonnal mentőt hívtak a szavazóhelyiségbe, és az elnököt kórházba vitték.
Az öttagú bizottságba bevontak egy póttagot, így a munkát nem kellett felfüggeszteni - mondta a választási iroda vezetője.

Címkék: bizottság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 08:15, vasárnap | Helyi

Kánikulával búcsúzik a hét.

Sok napsütésben lesz részünk, majd délután egy hidegfront hatására nyugat, északnyugat felől felhők érkeznek fölénk, melyekből elsősorban a Dunántúlon és északon fordulhatnak elő elszórtan záporok, zivatarok.

2024. Július 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.

2024. Július 27. 15:21, szombat | Helyi

Egyre népszerűbb az Airbnb – mit kell tudni, ha belevágnál? Jogi tanácsadás szállásadóknak!

Évről évre nő azoknak a külföldi turistáknak a száma, akik hazánkba látogatnak egy hosszabb vagy rövidebb vakáció erejéig. Sokan vannak, akik itt tartózkodásuk idejére

2024. Július 27. 14:53, szombat | Helyi

Így léphetsz fel ellene, ha az udvarodat filmezi a szomszéd kamerája

Egyre többen döntenek úgy, hogy kamerákkal védik az otthonukat, értékeiket. Azonban ezen felszerelések használatának is megvannak a szabályai, például a szomszéd udvarra nem láthat be az eszköz.