Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Február 15. 00:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Könyvbemutató és művészeti tárlat Pásztón

Könyvbemutató és művészeti tárlat Pásztón

A hét második felében két kulturális programra kerül sor Pásztón.

Petrik Márta Magdolna: Mindörökké Reiki című könyvének bemutatójára kerül sor február 17-én a helyi művelődési központban. A 17 órakor kezdődő rendezvényen a szerző mesél majd könyve születésének körülményeiről, annak üzenetéről, majd tájékoztatója után válaszol a felmerülő kérdésekre. A program keretében az írónő dedikálja könyvét.
***
Simon Imre és Nógrády Antal festőművészek képeiből nyílik tárlat szintén február 17-én Pásztón. A Teleki László Városi Könyvtár galériájában 16 órakor nyíló tárlaton Sisák Imre, a város polgármestere mond köszöntőt. A kiállítást Bottyán Katalin kézművelődési és múzeumi referens nyitja meg, majd a Rajeczky Benjamin Zeneiskola tanárai és növendékei is fellépnek.
A tárlat 2012.március 18-ig tekinthető meg.

Címkék: Pásztó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.