Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2023. Június 01. 07:50, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kontroll alatt!

Kontroll alatt!

A rendőrök a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében hajtottak végre ellenőrzést Nógrád vármegyében.

Az egyenruhások 2023. május 30-án sebességellenőrzést végeztek a Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén.

Az akció során munkatársaink összesen 29 gyorshajtót rögzítettek. A leállításos sebességmérés alkalmával 18 sofőrrel szemben intézkedtek, 16 esetben helyszíni bírságot szabtak ki, 1 esetben éltek szabálysértési feljelentéssel és 1 alkalommal figyelmeztették a gépkocsi vezetőjét.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a sebességhatárokat minden esetben tartsák be, a közlekedés szabályainak megsértése súlyos és visszafordíthatatlan következményekkel járhat! A helyes közlekedési magatartással megelőzhetők a közúti tragédiák.

…hogy mindenki hazaérjen!

Király-Kollár Ramóna r. hadnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 13:00, kedd | Helyi

Hurrá, nyaralunk!

Tombol a nyár. A vakáció a gyerekeknek még javában tart, sőt, sokan még csak most készülnek a családdal vagy a barátokkal tervezett utazásra. Annak érdekében, hogy a nyaralás egy életre szóló élmény maradjon, kérjük, fogadják meg ta

2024. Július 23. 11:40, kedd | Helyi

Állatkínzás miatt emeltek vádat egy rétsági gazda ellen.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt egy 78 éves férfi ellen, aki 40 lovat tartott méltatlan körülmények között, több állat el is pusztult - közölte a Nógrád Vármegyei Főügyészség

2024. Július 23. 11:00, kedd | Helyi

Tusványos - Ma kezdődik a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor.

\"Jobb pályán\" mottóval kedden kezdődik az erdélyi Tusnádfürdőn a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor - közismertebb nevén Tusványos.

2024. Július 23. 08:48, kedd | Helyi

Népegészségügyi központ: javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás a várandósoknak.

A magyar védőoltási rendszernek köszönhetően nincs szamárköhögés-járvány, a betegség szórványosan fordul elő, de a várandósoknak javasolt a szamárköhögés elleni emlékeztető oltás.