Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. Október 25. 07:25, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Kommandósok fogták el a szolgálaton kívüli rendőrök támadóit

Kommandósok fogták el a szolgálaton kívüli rendőrök támadóit

Öten támadtak szolgálaton kívüli rendőrökre Salgótarjánban.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság bűntett
elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 28 és egy 22 éves halmajugrai, valamint egy 39 és egy 22 éves gyöngyösi, továbbá egy 29 éves pásztói férfi ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2012. október 21-én a hajnali órákban, Salgótarján belvárosában az egyik szórakozóhelyen az öt gyanúsított szóváltásba keveredett egy szolgálaton kívüli rendőrrel. Miután a rendőr távozott a szórakozóhelyről, a csoport tagjai utána mentek és tettleg bántalmazták. A bántalmazott rendőr segítségére egy másik ugyancsak szolgálaton kívüli rendőr sietett, akit az elkövetők szintén bántalmaztak, majd elmenekültek a helyszínről.
A bűncselekmény során az egyik sértett súlyos, a másik könnyű sérüléseket szenvedett.
Tekintettel a bűncselekmény jellegére és arra, hogy az elkövetők egyike korábban hivatalos személy elleni erőszak elkövetése miatt már összetűzésbe került a hatóságokkal, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Terrorelhárítási Központ kirendelése mellett döntött. A TEK munkatársai a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság egységeivel közösen 2012. október 24-én több helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.
Az őrizetbe vett gyanúsítottakkal szemben a további eljárást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja, és javaslatot tett az illetékes ügyészség felé előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Képünk illusztráció.

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.