Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Szeptember 14. 13:06, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Kommandósok fogták el a fegyvert rejtegetőt

Kommandósok fogták el a fegyvert rejtegetőt

A napokban a pásztói Rendőrkapitányságra a reggeli órákban névtelen bejelentés érkezett, mely szerint egy pásztói 50 éves férfi otthonában illegálisan lőfegyvert tart.

A bejelentés jellegéből adódóan a Pásztói Rendőrkapitányság a Terrorelhárítási Központ segítségét kérte. Ennek eredményeként a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége elfogott egy 50 éves férfit. A személy lakóhelyén megtartott házkutatás során a rendőrök a családi házához tartozó melléképületben elrejtve 1 db - az előzetes szaktanácsadói vélemény alapján - házilag átalakított, műanyag irányzékkal ellátott lőfegyvert találtak és ehhez tartozó 1 db átalakított lőszert foglaltak le. A férfit a rendőrkapitányságra előállították és - mivel ellene más bűncselekmény miatt is büntetőeljárás van folyamatban - őrizetbe vétele mellett, visszaélés lőfegyverrel vagy lőszerrel bűntette miatt büntetőeljárást folytatnak ellene.
Felvételünk nem a helyszínen készült.

Címkék: kommandó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:24, péntek | Helyi

128 éves a kisföldalatti

1896. 05. 03-án, Budapesten Ferenc József jelenlétében felavatták a földalatti vasutat, a \"kisföldalattit\".

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.