Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Május 27. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Költsön okosan, terveztesse meg vállalkozása marketing stratégiáját!

Költsön okosan, terveztesse meg vállalkozása marketing stratégiáját!

Egyre gyakrabban merül fel a kérdés: milyen módszerekkel menedzseljük meg vállalkozásunkat, tevékenységünket, termékeinket? A Nógrád Megyei Szuperinfó segít a válaszadásban.

Megyénk legnagyobb példányszámú hetilapja lassan negyedszázada szolgálja szűkebb pátriánk vállalkozásait abban, hogy partnereikkel, vásárlóikkal, a „nagyvilággal” kommunikáljanak. A technika fejlődésével együtt a lap kiadója is együtt él, s ennek okán folyamatosan szélesíti kínálatát, ajánl kiváló megoldásokat az üzleti élet szereplőinek.
A Nógrád Megyei Szuperinfó legújabb szolgáltatási csomagja vállalkozásoknak, cégeknek, gazdálkodó szervezeteknek, egyesületeknek kínál személyre, pontosabban vállalkozásra szabott marketing lehetőségeket – elérhető áron. Nyilván felmerül a kérdés: melyek ezek a lehetőségek?
A kiadó szakemberei az új szolgáltatási csomag keretében vállalják a marketing célú arculat- és pénzügyi tervezést, országos hirdetési lehetőségeket ajánlanak – természetesen vevőorientált gondolkodással, és a rendelkezésre álló anyagiak függvényében. A sikerhez vezető úton elkészítik a helyi, megyei, országos vonatkozású piaci elemzéseket is, hogy a partnerek üzenetei a célcsoportokat megtalálják, ezáltal eredményesek legyenek. Ennek keretében a termék-bevezetési promóciók teljes körű menedzselését is vállalják.
A XXI. századi információtechnikai lehetőségek már-már korlátlanok. Ezek alkalmazásában, tervezésében, az internetes felületeken történő megjelenésben – infonograd.hu, Facebook, Twitter, Youtube, Iwiw – is segít új szolgáltatási csomagja keretében a Nógrád Megyei Szuperinfó szakértői csapata!
További információk a szuperinfo@chello.hu e-mail címen, vagy a 06-30/935-1919 telefonszámon kaphatók.

Címkék: szuperinfó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.