Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Május 27. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Költsön okosan, terveztesse meg vállalkozása marketing stratégiáját!

Költsön okosan, terveztesse meg vállalkozása marketing stratégiáját!

Egyre gyakrabban merül fel a kérdés: milyen módszerekkel menedzseljük meg vállalkozásunkat, tevékenységünket, termékeinket? A Nógrád Megyei Szuperinfó segít a válaszadásban.

Megyénk legnagyobb példányszámú hetilapja lassan negyedszázada szolgálja szűkebb pátriánk vállalkozásait abban, hogy partnereikkel, vásárlóikkal, a „nagyvilággal” kommunikáljanak. A technika fejlődésével együtt a lap kiadója is együtt él, s ennek okán folyamatosan szélesíti kínálatát, ajánl kiváló megoldásokat az üzleti élet szereplőinek.
A Nógrád Megyei Szuperinfó legújabb szolgáltatási csomagja vállalkozásoknak, cégeknek, gazdálkodó szervezeteknek, egyesületeknek kínál személyre, pontosabban vállalkozásra szabott marketing lehetőségeket – elérhető áron. Nyilván felmerül a kérdés: melyek ezek a lehetőségek?
A kiadó szakemberei az új szolgáltatási csomag keretében vállalják a marketing célú arculat- és pénzügyi tervezést, országos hirdetési lehetőségeket ajánlanak – természetesen vevőorientált gondolkodással, és a rendelkezésre álló anyagiak függvényében. A sikerhez vezető úton elkészítik a helyi, megyei, országos vonatkozású piaci elemzéseket is, hogy a partnerek üzenetei a célcsoportokat megtalálják, ezáltal eredményesek legyenek. Ennek keretében a termék-bevezetési promóciók teljes körű menedzselését is vállalják.
A XXI. századi információtechnikai lehetőségek már-már korlátlanok. Ezek alkalmazásában, tervezésében, az internetes felületeken történő megjelenésben – infonograd.hu, Facebook, Twitter, Youtube, Iwiw – is segít új szolgáltatási csomagja keretében a Nógrád Megyei Szuperinfó szakértői csapata!
További információk a szuperinfo@chello.hu e-mail címen, vagy a 06-30/935-1919 telefonszámon kaphatók.

Címkék: szuperinfó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 19. 09:10, vasárnap | Helyi

Gépjárműtüzek, közlekedési balesetek és viharkárok!

Kigyulladt egy személyautó,Bontási munkálatok közben kigyulladt egy forgalomból kivont személyautó,Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó,Álló gépjárműnek ütközött egy személyautó...

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.