Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Szeptember 30. 16:53, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Klippremier: Gájer Bálint – Még van idő - VIDEÓ

Klippremier: Gájer Bálint – Még van idő - VIDEÓ

Gájer Bálint, vagy ahogy sokan a The Voice műsorából ismerhetik: "a swing hercege" minden embert táncra perdít zenéjével. Most egy igazi őszi rádiós dallal, a Még van idő című lassabb tempójú popballadával rukkolt elő.

Olyan színpadi tapasztalatot tudhat maga mögött, ami a legnagyobb előadókkal kel versenyre. Tehetségét nem csak rajongói éltetik, hanem a szakma azon díjazásai is, amit fiatal kora és karrierje ellenére magának tudhat.

Gájer Bálint fellépései mellett folyamatosan dolgozik új dalain is, melynek eredményeként 2020 áprilisában jelenik meg negyedik nagylemeze. Az album első dalával, a “Törj ki a mából” című felvétellel tavaly már találkozhatott a közönség.

A dinamikus hangszerelés után Bálint most egy igazi őszi rádiós dallal, a Még van idő című lassabb tempójú popballadával örvendezteti meg a rajongóit. A felvétel hangulata kicsit borongós, de csak a hallgatón múlik, hogy melyik utat választja: hagyja győzni a bánatot, vagy csak azért is felülkerekedik rajta, és a boldogság keresését választja?

https://www.facebook.com/gajerbalinthivatalos/

https://www.instagram.com/gajerbalint/?hl=hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 14:03, szombat | Bulvár

A FÜGEGTLENSÉG NAPJA FRANCIAORSZÁGBAN

1789 JÚLIUS 14. A franciák függetlenségi napja, 235 éve, a Bastille várbörtön lerombolásának és a francia forradalom kezdetének emlékére ünneplik.

2024. Július 13. 09:21, szombat | Bulvár

Filmtörténeti szenzáció: Az eredeti, 1923-as Egri csillagokból kerültek elő filmkockák

Megtalálták az 1923-ban készült Egri csillagok egyes képkockáit.