Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Március 13. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Klapka György a Kanári-szigetekre menekült a fájdalom elől

Klapka György a Kanári-szigetekre menekült a fájdalom elől

Együtt próbálja feldolgozni Mary Zsuzsi halálát a Klapka család.

Az aranyember minden idegszálával arra koncentrál, hogy megkönnyítse gyermekeinek a gyász időszakát, így időt és pénzt nem kímélve a Kanári-szigetekre vitte őket.

- Körülbelül két és fél millió forintot költöttem a családi nyaralásra, ebből az összegből hét személy üdülését finanszírozom, de két gyerek is itt van velünk, nekik ugye olcsóbb volt az út. Többször voltam már a Kanári-szigeteken, így tudtam, hogy a családom is pompásan fogja érezni magát ebben a gyönyörű környezetben - kezdte az Új Ásznak az aranyember, aki mélyen a zsebébe nyúl alkalmazottaiért is.

- Már-már bevett szokás, hogy minden évben külföldi nyaralással lepem meg a kollégáimat, ez alkalmanként nyolcmillió forintba kerül nekem, de szeretek örömet okozni az embereknek! Idén is elhozom őket, de most a szeretteimre akarom fordítani az összes energiám - folytatta az üzletember, aki szerint sokkal összetartóbbá vált a család, amióta az énekesnő nincs velük. A hatalmas fájdalom és a gyász még jobban összekovácsolta őket, azóta minden idejüket együtt töltik, nem szeretnének elvesztegetett pillanatokat.

- Teljesen üresnek érezzük a házat és a lelkünket Zsuzsi nélkül. A gyerekeknek nagyon rossz anya nélkül. Borzasztó érzés látni a fájdalmukat! Sokkal szorosabbá vált a kapcsolat a gyerekek és köztem, hiszen már csak én vagyok nekik. A szörnyű csapás óta többször látogatnak meg, fontosabb lett számukra, hogy minden időt együtt töltsünk, amit csak tudunk. Szerencsére a gyerekeim teljesen higgadtan és megértően fogadták, hogy Tündéék beköltöztek az édesanyjuk lakásába, hiszen szerintük is az élőkön kell segíteni, nem a halottakon - tette hozzá Klapka.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára