Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2016. Március 10. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Kitépte az áruvédelmi eszközöket

Kitépte az áruvédelmi eszközöket

Egy 21 éves nőt hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a minap érkezett bejelentés, miszerint egy nőt lopás közben tetten értek egy salgótarjáni áruházban.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint M. É. Bernadett 21 éves helyi lakos, az egyik salgótarjáni üzletház ruházati részlegén több ruhaneműt vitt be a próbafülkébe, ahol az áruvédelmi eszközöket kiszakította, majd az így megrongált termékeket ruházatában elrejtette. M. É. Bernadett a kasszák mellett elhaladva megpróbált fizetés nélkül távozni az üzletből, azonban az áruház alkalmazottai ebben megakadályozták.

A 21 éves nőt a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Képünk illusztráció.

Címkék: lopás, salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 12:00, szerda | Helyi

Uzsgyi, eltoltam.....

Ezt mondta a bátonyterenyei rendőröknek az a 19 éves mátraverebélyi fiatal, aki egy üzlet előtt hagyott elektromos rollert lopott el.

2024. Július 17. 10:25, szerda | Helyi

Az idei júliusi hőhullám csúcsa

Az idei júliusi hőhullám csúcsa 12 fokkal haladja meg az elmúlt évtizedek átlagát. Júliusban erős és elhúzódó hőhullám sújtja Kelet-Európát.

2024. Július 17. 08:38, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 08:24, szerda | Helyi

Lakástűzzel indult a hét.

A betongyám felett eltört és veszélyesen megdőlt egy villanyoszlop,Tűz ütött ki egy családi házban,Kétszer adtak munkát a korábbi vihar során lehasadt faágak a Nógrád vármegyei tűzoltóknak.