Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Január 11. 15:35, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI

Kiskorúakat csábított el közösségi platformon egy férfi

Kiskorúakat csábított el közösségi platformon egy férfi

Vádat emelt a Szentendrei Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki kiskorú lányokat csábított el közösségi platformokon, volt olyan tizennégy év alatti áldozata, akivel szexuális kapcsolatot is folytatott

- tájékoztatta a Pest Vármegyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

A közlemény szerint a férfi az egyik közösségi platformon több kiskorú lányt próbált elcsábítani. A harmincas évei elején járó férfi több profillal is regisztrált az egyik közösségi oldalra, ahol magát tizenévesnek adta ki és 2018 tavasza és 2020 nyara között több tizennegyedik életévét be nem töltött lánnyal is felvette a kapcsolatot.

A csetelések során a sértettek bizalmába férkőzött, majd arra próbálta őket rávenni, hogy küldjenek neki intim képeket, amire a megkeresett lányok egy része hajlandó is volt - írta az ügyészség.

A vádlott a levelezésekben többször kérte a lányokat, hogy találkozzanak vele személyesen és létesítsenek szexuális kapcsolatot, amiért akár fizetne is. 2018 nyarán az egyik sértettnél a férfinak sikerült is elérnie, hogy találkozzanak két-három alkalommal szexuális együttlét céljából.

A szentendrei ügyészség a férfival szemben szeméremsértés vétsége, valamint többrendbeli gyermekpornográfia és szexuális visszaélés bűntette miatt emelt vádat - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 12. 20:16, péntek | Kék hírek

Idén is kérjük az autósokat

ÓVATOSAN, FIGYELMESEN KÖZLEKEDJENEK! Július második felétől augusztus közepéig tart legnagyobb állományú és legelterjedtebb nagyvadfajunk, az őz párzása.