Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. Október 14. 13:30, péntek | Helyi
Forrás: police

Kisebbségi nap Nagylócon

Kisebbségi nap Nagylócon

A TKKM a nagylóci diákok részére tartott bűn- és balesetmegelőzési napot.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoportja bűn- és balesetmegelőzési napot tartott 2016. október 13-án a nagylóci II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola diákjai részére.

A szakemberek az áldozattá válás, a bűnelkövetővé és szenvedélybeteggé válás elkerülésének lehetőségire hívták fel a figyelmet, majd az azt követő baleset-megelőzési előadáson a gyalogos és kerékpáros közlekedésről, a szabálytalan közlekedés veszélyeiről tartottak beszámolót, illetve vetíttek oktatófilmet. Az iskola udvarán kialakított ügyességi pályán a vállalkozó kedvűeknek lehetőségük nyílt a részeg és drogos szemüveg kipróbálására is.

Az érdeklődők a nap folyamán megtekinthették a rendőrségi szolgálati gépjárműveket és eszközöket is, valamint a rendőri hivatással kapcsolatos kérdéseikre is választ kaptak.

A rendezvény végén a Nógrád Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ajándékokat - pedagógus naplót, órarendet, könyvjelzőt - adtak át a gyermekeknek és a pedagógusoknak, míg a Szécsényi Rendőrkapitányság tanítást segítő technikai eszközökkel segítette az iskolát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.