Városlista
2023. május 31, szerda - Angéla

Hírek

2023. Február 28. 13:08, kedd | Belföld
Forrás: Police.hu

Kirugdalták a liftből a rájuk támadó szatírt Budapesten - Videó

Kirugdalták a liftből a rájuk támadó szatírt Budapesten - Videó

Négy​ lány együttes erővel kergetett el egy szatírt Kőbányán tavaly október 22-én.

Az eset délután 2 óra körül történt az egyik X. kerületi panelházban. A férfi megpróbált beszállni a liftbe a négy​ lány mellé, akikkel szeméremsértő módon viselkedett, a nemi szervét mutogatta nekik. A lányok nem hagyták, hogy a szatír beszálljon a liftbe, szó szerint kirugdosták őt onnan. A szatír ezután kisétált a lépcsőházból.

A X. Kerületi Rendőrkapitányság szeméremsértés miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A zaklatásról felvétel készült, amit a Police.hu oldalon meg is osztottak. A rendőrség azt kéri, hogy aki felismeri az elkövetőt, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​​

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 13:38, kedd | Belföld

Katasztrófavédelem: 85 ezer hektárom irtják a héten a szúnyogokat

A héten 85 ezer hektárnyi területen irtják a szúnyogokat a szakemberek - tájékoztatta a szúnyoggyérítési program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kedden az MTI-t.

2023. Május 30. 13:30, kedd | Belföld

A NATO elítéli a KFOR-csapatok elleni támadásokat Észak-Koszovóban

A NATO vasárnap este kiadott sajtóközleményében elítélte a parancsnoksága alatt működő koszovói békefenntartó erő, a KFOR katonái ellen elkövetett provokálatlan támadásokat Észak-Koszovóban, amely során több katona megsebesült.

2023. Május 30. 13:24, kedd | Belföld

Költségvetés 2024 - Jövőre is brutális összeget költ a kormány a rezsivédelemre

Benyújtották a parlamentnek a 2024-es költségvetési törvényjavaslatot, amely a védelem költségvetése lesz - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter kedden Budapesten az Országházban.

2023. Május 30. 10:56, kedd | Belföld

Rendőrökre támadtak a gyámügyintézés során - Videó