Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2014. Augusztus 28. 17:28, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI

Kilencéves fiú elleni erőszak miatt tartóztattak le egy férfit Szekszárdon

Kilencéves fiú elleni erőszak miatt tartóztattak le egy férfit Szekszárdon

Egy kilencéves fiú elleni szexuális erőszak miatt tartóztattak le egy férfit Szekszárdon - közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy szekszárdi nő tett feljelentést tett, mert kilencéves fiával a család egyik közeli barátja, egy 36 éves férfi az elmúlt hónapokban több alkalommal "szexuális cselekményt végzett és végeztetett". A Szekszárdi Rendőrkapitányság augusztus 11-én indított nyomozást. Olyan bizonyítékokat szereztek be, amelyek alátámasztották a feljelentés hitelességét.
A rendőrök a szekszárdi férfit őrizetbe vették, majd szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését, a Szekszárdi Járásbíróság csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte - olvasható a rendőrségi közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.