Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2014. Február 14. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Kikaptak megyei futsal csapataink

Kikaptak megyei futsal csapataink

Romhány és a Salgótarjáni VSE sem tudott pontot szerezni.

NB2, Közép csoport: Romhány - Dunaújvárosi Főiskola 0:2 (0:1)
Romhány: Piel B. - Pócsi A., Kovács A., Molnár L., Fodor P., Nagy A., Taragos Gy., Jaskes Gil, Ruzsa K., Váró P., Játékos-edző: Nagy Attila. Piros lap: Pócsi A.
Pócsi András: ,,Sajnos már a mérkőzés elején hátrányba kerültünk, viszont ezután nagyon sokáig kiegyenlített játék folyt. A második félidőben azt kell, hogy mondjam abszolút jogosan a kiállítás sorsára jutottam, amikor utolsó emberként szabálytalankodtam és az emberelőnyt a két perc letelte előtti másodpercekben a Dunaújváros ki is használta, amivel el is döntötte az összecsapást. Reméljük az UTE ellen már visszatérünk a győzelem mezejére."
NB2, Keleti csoport: Salgótarjáni VSE - Vasas 0:9 (0:1)
Salgótarjáni VSE: Krizsanyik T. - Kálmán R., Mátyus Á., Tarlósi M., Oláh Z., Sebó M., ifj. Stark J., Gazsi N., Berki K., Játékos-edző: Csatlós Csaba.

Forrás: nogradifoci.hu

Olvasósarok - itt elolvashatja a legfrissebb Szuperinfót!

Címkék: futsal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 17:55, szerda | Helyi

Tolnay Klári

110 éve, 1914-ben ezen a napon született Tolnay Klári – Tolnay Rozália, Rózsi néven. Gyerekkorában Mohorán egy nógrádi kis faluban éltek. Édesapja, Tolnay Lajos a Ganz-Mávag építészmérnökeként örökölte

2024. Július 17. 17:00, szerda | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 17. 12:00, szerda | Helyi

Uzsgyi, eltoltam.....

Ezt mondta a bátonyterenyei rendőröknek az a 19 éves mátraverebélyi fiatal, aki egy üzlet előtt hagyott elektromos rollert lopott el.

2024. Július 17. 10:25, szerda | Helyi

Az idei júliusi hőhullám csúcsa

Az idei júliusi hőhullám csúcsa 12 fokkal haladja meg az elmúlt évtizedek átlagát. Júliusban erős és elhúzódó hőhullám sújtja Kelet-Európát.