Városlista
2023. február 8, szerda - Aranka

Hírek

2022. November 11. 10:43, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

KIFOSZTÁS ÉS LOPÁS MIATT ŐRIZETBEN

KIFOSZTÁS ÉS LOPÁS MIATT ŐRIZETBEN

A bátonyterenyei rendőrök őrizetbe vettek egy 35 éves helyi lakost, aki megalapozottan gyanúsítható több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével, sőt egy alvó nőt is kifosztott.

A férfi 2022. július 29-én kihasználta annak a lehetőségét, hogy Bátonyterenye belterületén egy társasház bejárata előtt parkoló gépjármű nyitott állapotban van, és abból egy nagyértékű mobiltelefont lopott el. Megalapozott a gyanú arra nézve is, hogy a helyi lakos a hónap elején egy társasház tárolójának zárt ajtaját feltörte, majd a helyiségből egy kerékpárral távozott.

A férfi rovására írható fel az is, hogy Bátonyterenye belterületén egy földszinti lakásba bement és a szobából – miközben a sértett aludt – az ágy végén elhelyezett mobiltelefont ellopta.

A rendőrök a bátonyterenyei lakost elfogták, előállították és kifosztás bűntett, valamint lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A férfit a hatóság tagjai őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására a Salgótarjáni Járási Ügyészségen.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 08. 07:52, szerda | Helyi

Hideg idő sok napsütéssel

Kezdetben a Dunántúlom, elsősorban délnyugaton átmeneti hószállingózás, gyenge havazás előfordulhat, de jelentős mennyiség sehol sem valószínű.

2023. Február 08. 07:30, szerda | Helyi

Tuning élőben: elkészült az AMTS 2023 nyereményautója!

Tuning élőben: elkészült az AMTS 2023 nyereményautója! A Westendben épült át az Automobil és Tuning Show idei fődija, a SEAT Leon ST FR

2023. Február 07. 13:28, kedd | Helyi

Szén-monoxid-szivárgással, kéménytűzzel és gépjárműtűzzel indult a hét!

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő tegnap este egy balassagyarmati, Mikó Zoltán utcai családi házban.

2023. Február 06. 11:09, hétfő | Helyi

Börtön felé vezető út

A salgótarjáni rendőrök előterjesztést tettek annak a 22 éves férfi letartóztatásának indítványozására, aki többször követett el vagyon, illetve személy elleni erőszakos bűncselekményeket.