Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Április 28. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Kifosztás és lopás miatt felelhet

Kifosztás és lopás miatt felelhet

Paplanárusítást színlelve károsított meg két időskorú személyt a bátonyterenyei nő.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kifosztás és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást G.H. 45 éves bátonyterenyei lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2015. október 28-án 12 óra körül paplanárusítást színlelve egy mátramindszenti lakásba bement, majd az időskorú sértett figyelmét elterelte és nagyobb összegű készpénzét eltulajdonította. A nő megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2016. január 14-én 13 óra 30 perc körül megjelent a sértett somoskőújfalusi lakásánál, majd magát kereskedőnek kiadva oda bement. G. H. ezt követően az időskorú, mozgásában korlátozott férfi figyelmetlenségét kihasználva eltulajdonította annak pénztárcáját, az abban elhelyezett nagyobb összegű készpénzzel.

A hatóság az G. H. ellen folyamatban lévő eljárást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelés javaslatával továbbította a Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészségre.

Címkék: Bátonyterenye, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 06:20, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR

Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel az ott történteket.

2024. Április 23. 15:45, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 15:42, kedd | Helyi

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.

2024. Április 23. 14:50, kedd | Helyi

Új szén-dioxid-megkötő módszert tesztelését kezdi meg az OMV-Petrom.

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat.