Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Június 05. 08:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Kiesőhelyen zártak NB III-as labdarúgó csapataink

Kiesőhelyen zártak NB III-as labdarúgó csapataink

Kiesőhelyen zárták a bajnokságot NB III-as labdarúgó-csapataink, az SBTC a hetedik, Nagybátony együttese pedig a tizenharmadik helyen fejezte be az idei küzdelemsorozatot.

A Mátra-csoport utolsó játéknapján az SBTC-Puebla Rákosmente csapatát fogadta, és az összecsapás 2-2-es döntetlennel ért véget. Otthon búcsúzott NB III-as tagságától Nagybátony gárdája is, Verebélyi Attila együttese Tura csapatát látta vendégül, itt a látogatók 1-0 arányban bizonyultak jobbnak. A 26. forduló további eredményei: Hatvan – Tápiószecső 1–0, Ózd – Maglód 3–6, Bükkábrány – MTK II. 0–2, REAC – Eger II. 3–0, és Gyöngyös – Felsőtárkány 0–3. Az utolsó fordulóig nyílt bajnokságot Felsőtárkány csapata nyerte 57 ponttal, míg a második helyen az 56 pontos Hatvan, harmadik helyen pedig az 54 pontos REAC végzett. A Nógrád megyei csapatok közül az SBTC kiváló tavaszt produkálva 37 ponttal a hetedik helyen zárt, míg a 16 pontos Nagybátony a tizenharmadik helyen végzett. A versenykiírás értelmében a tabella első hat helyezettje őrizheti meg NB III-as tagságát.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.

2024. Július 16. 09:00, kedd | Helyi

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton.

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló.

2024. Július 16. 08:39, kedd | Helyi

Rétvári Bence: jól indult a járóbeteg-időpontfoglalás az Egészségablak alkalmazásban.

Az indulás óta napi csaknem ötszáz időpontot foglaltak a betegek az Egészségablak mobilalkalmazással a járóbeteg-szakrendelőkben.