Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2018. Március 27. 07:49, kedd | Helyi
Forrás: NMKI

Kiégett egy ságújfalui ház egyik szobája

Kiégett egy ságújfalui ház egyik szobája

Kigyulladt egy kétszintes, lakásotthonként üzemelő családi ház egyik szobája tegnap délelőtt Ságújfaluban, a Kossuth úton. A tűzben senki nem sérült meg.

A salgótarjáni hivatásos tűzoltók és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat nagy erőkkel vonultak a tűzeset helyszínére, kiérkezésük idején a tizenkét négyzetméteres helyiségben különböző berendezési tárgyak, bútorok égtek. A tűz keletkezésekor öt gyermek és egy felnőtt tartózkodott az épületben, akik időben kimenekültek a szabad levegőre. A tűzoltók a helyszínre kérték a mentőszolgálat munkatársait, akik miután mind a hat személyt megvizsgálták, kiderült, hogy senkinek nem esett baja. A lángokat végül egy vízsugárral fékezték meg az egységek, majd átszellőztették az egész épületet. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, mert az intézményben tartózkodók elhelyezése megoldott.

Képünk illusztráció.

Címkék: 2018., Ságújfalu, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,