Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Március 15. 07:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Sztárnaptár

Ki sem nézné ezt a Dallas egykori lúzeréből

Ki sem nézné ezt a Dallas egykori lúzeréből

66 éves Steve Kanaly amerikai színész, aki a Southfork Ranch után saját farmjára költözött.

A nálunk is népszerű Dallas című filmsorozat Ray Krebbse a valóságban is kemény fickó, fiatalon megjárta a vietnami háborút, rádiós tiszt volt. Filmszínészi karrierjét négy évtizede, 1972-ben kezdte, s már túl volt tucatnyi mozifilmen - köztük a Dillinger és A sugarlandi hajtóvadászat című produkción -, valamint néhány sorozaton, amikor bekerült a Dallas szereplői közé.

Főszerepet kapott a magyar képernyőkre szintén eljutott Okavango, a vadon szíve című filmsorozatban, de nem nagyon törte magát, kevés színészi feladatot vállalt. Az Okavangóra rögtön igent mondott, mert különösen közel állt a szívéhez, ő maga is nagy rajongója a természetnek. Ha nem színésznek áll, legszívesebben cowboy lett volna.

Régi vágású fickó, még a Dallasnak köszönhető világsikere előtt elvette a feleségét, becsületben felneveltek két gyereket, és ma, több mint három és fél évtized után is együtt vannak.

Steve nem a puccos Hollywoodban él, a Dallas bevételéből - a Southfork Ranchről kiköltözve - egy hatalmas farmot vett, ahol avokádót és narancsot termeszt, s állatokat tart. Szabadidejében lovagol és festeget, s mindkettőt magas szinten műveli. Festményeiből több kiállítást is rendeztek már. Akvarelljeiért szép pénzt adnak, a bevételből, fiatal művészeket támogat.

Sztárnaptár / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára