Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2013. November 12. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Kézművesek karácsonyi vására a kereskedelmi és iparkamarában

Kézművesek karácsonyi vására a kereskedelmi és iparkamarában

A rendezvényen míves kézműves munkákat tekinthetnek meg a látogatók, s mindezekből praktikus, egyedi ajándékokat vásárolhatnak a karácsonyi ünnepekre.

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kézműipari tagozata 2004-ben hagyományteremtő szándékkal indította útjára a kézműipari vállalkozók és népi iparművészek vásárlási lehetőséggel egybekötött kiállítását Salgótarjánban. A „Karácsonyi készülődés” elnevezésű rendezvény minden alkalommal nagy sikert aratott, azokon az ország szinte minden részéből állítottak ki kézművesek. Ezért is természetes, hogy idén is sor kerül a programra, melynek helyszíne 2013. december 6-7-én a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza (Salgótarján, Alkotmány út 9/a.).
A vásár idején kézműves foglalkozásokra kerül sor 6-10 éves óvodás, illetve általános iskolás gyermekek részvételével. Ezt a kiállításon jelen lévő kézművesek vezetik, akik a korábbi évek tapasztalatai alapján 1,5 órás foglalkozásokat tartanak.
A kamara karácsonyi kiállítására – melyen a kézművesek ingyenesen vehetnek részt, s a rendezvény látogatása is térítésmentes – folyamatosan várják a jelentkezőket.

Címkék: kamara

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 15:34, péntek | Helyi

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési tanácsokkal hívja fel a figyelmet a vagyonvédelemre

Vigyázzanak értékeikre az Advent időszakában is!

2021. December 03. 11:13, péntek | Helyi

Három és fél év börtönt kapott a baltával a mentőkre támadó férfi

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádemelése nyomán a bíróság három és fél év börtönbüntetésre ítélte azt a 23 éves Nógrád megyei férfit, aki egy baltával a kezében rontott rá a hozzá kihívott mentősökre.

2021. December 03. 10:57, péntek | Helyi

Elfogták a salgótarjáni gépkocsifeltörőt - videóval

A salgótarjáni rendőrök elfogták és előállították azt a 43 éves férfit, akit többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt hallgattak ki.

2021. December 02. 14:27, csütörtök | Helyi

Bővült a rendőrség gépjárműparkja Nógrád megyében

Egy új szolgálati gépkocsival hajthatják végre napi feladataikat a salgótarjáni közlekedési rendőrök.