Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2015. Március 20. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Kettős rangadó lesz a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban

Kettős rangadó lesz a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban

Igazi sportünnep lesz szombaton a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban – két parázs meccset is láthatnak majd a labdajátékok kedvelői.

A Konecranes-Salgótarjáni KSE csapatának „Több mint kosárlabda" jelmondatát többször megtöltötték már tartalommal, így lesz ez most szombaton is. A Salgótarjáni Strandépítők KC-vel közös délutánon előbb a kézilabdázók lépnek pályára – az NBII-es férfi csapat a tabella negyedik helyezettjeként fogadja majd a bajnokságot vezető B.Braun Gyöngyös U23-as alakulatát. A 15:15-kor kezdődő kézimeccset követően egy másik bajnokság-vezető, a Vásárhelyi Kosársuli érkezik majd a Sportcsarnokba. Az NBI/B-s férfi kosárlabda-bajnokságban harmadik helyen álló Konecranes-Salgótarjáni KSE csapata sorozatban tíz győzelemmel fogadja a listavezetőt, és azzal a lélektani fölénnyel, hogy ebben a szezonban itthon még nem szenvedtek vereséget. A közös délután célja, hogy a szurkolók megismerjék mindkét sikeres helyi sportcsapatot – ennek érdekében a kézilabda mérkőzésre jegyet váltó nézők fél áron nézhetik majd meg a 18 órakor kezdődő kosárlabda-meccset.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: SKSE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.

2024. Május 17. 08:08, péntek | Helyi

Kövér László házelnök látogatása Salgótarjánban - 2024. 05. 16.

Ha az európai parlamenti (EP-) választáson bekövetkezik a normalitás, a békepártiak irányába való eltolódás, az ki fog hatni a világpolitikára is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.