Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Február 05. 14:03, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Kétszer is nekiment a biciklisnek, majd elhajtott az autós Pécsen

Kétszer is nekiment a biciklisnek, majd elhajtott az autós Pécsen

Befejezte a rendőrség a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki kocsijával kétszer is nekiütközött az előtte haladó kerékpárosnak, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a baleset helyszínét.

Segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Pécsi Rendőrkapitányság egy 67 éves helyi férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2018. július 25-én 20 óra 20 perckor Pécsen a Siklósi úton – az Alsómalom utca irányából a Táncsics Mihály utca irányába – közlekedett kocsijával.

Érintőlegesen nekiütközött hátulról az előtte haladó kerékpárosnak. A 19 éves fiú az ütközést követően az út szélére kormányozott, a kocsivezető pedig ki akarta kerülni, azonban mellé érve az autó jobb oldali visszapillantó tükrével is a sértettnek ütközött.
A baleset során a kerékpáros nem esett el, azonban az ütközés során könnyebben megsérült. Az autós először továbbhajtott a baleset helyszínéről anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy a kerékpárt hajtó fiú megsérült-e, illetve a segítségét sem ajánlotta fel, majd később visszatért a helyszínre. A rendőrök a férfit kihallgatták gyanúsítottként, amely során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pécsi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 12. 20:16, péntek | Kék hírek

Idén is kérjük az autósokat

ÓVATOSAN, FIGYELMESEN KÖZLEKEDJENEK! Július második felétől augusztus közepéig tart legnagyobb állományú és legelterjedtebb nagyvadfajunk, az őz párzása.