Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Június 09. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Kétszer is betörtek

Kétszer is betörtek

Egy 15 éves ipolyszögi fiút hallgattak ki gyanúsítottként a balassagyarmati nyomozók.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 15 éves ipolyszögi fiú és gyermekkorú társa ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított gyermekkorú társával együtt 2015. június 6-án 23 óra körüli időben az egyik országos áruházlánc ipolyszögi üzletének ajtaját egy baltával befeszítette, majd berúgta, azonban a riasztó megszólalásakor a helyszínről elmenekültek. Ezt követően a két fiatal 2015. június 7-én az éjjeli órákban visszament a bolthoz, amelynek hátsó ablakát egy csavarhúzóval és egy fogóval kifeszítették, oda bementek és kutatást végeztek. A riasztó - ismételt - megszólalásakor a gyanúsított és társa a helyszínről elmenekült.

A rendőrök a 15 éves ipolyszögi fiút a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A gyermekkorú személyt tanúként hallgatták ki a nyomozók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 15:15, péntek | Helyi

Karate Eb - Megvan a magyar csapat.

Kihirdették a magyar válogatott keretét a május 8. és 12. között sorra kerülő zadari karate Európa-bajnokságra.

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.