Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2016. November 08. 09:55, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Két úszni nem tudó kaszkadőr vízbe fulladt egy indiai film forgatásán - VIDEÓ

Két úszni nem tudó kaszkadőr vízbe fulladt egy indiai film forgatásán - VIDEÓ

Két indiai kaszkadőr vízbe fulladt, miután egy film forgatásán beugrottak egy víztározóba az ország déli részén fekvő Bengaluru (Bangalore) közelében.

A stáb éppen egy jelenetet vett fel, amelyben a két kaszkadőr, Anil Verma és Raghav Udaj helikopterről ugrott a vízbe. A haláleset után megindult nyomozás megállapította, hogy a kaszkadőrök nem tudtak úszni, és nem tudták őket időben kimenteni - számolt be róla kedden a BBC News.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett bűncselekmény ügyében nyomoz a producerek ellen.

A hatósági vizsgálat egyik vezetője szerint a jelenet forgatásához nem tették meg a szükséges elővigyázatossági és biztonsági előkészületeket. Nem álltak rendelkezésre mentőmellények, mentőcsoport, és mentőkocsi sem volt a helyszínen.

A film egyik színésze, a helyi filmgyártás népszerű sztárja, Dunija Vidzsaj a kaszkadőrökkel együtt ugrott a víztározóba, ám neki sikerült kiúsznia.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 14:03, szombat | Bulvár

A FÜGEGTLENSÉG NAPJA FRANCIAORSZÁGBAN

1789 JÚLIUS 14. A franciák függetlenségi napja, 235 éve, a Bastille várbörtön lerombolásának és a francia forradalom kezdetének emlékére ünneplik.

2024. Július 13. 09:21, szombat | Bulvár

Filmtörténeti szenzáció: Az eredeti, 1923-as Egri csillagokból kerültek elő filmkockák

Megtalálták az 1923-ban készült Egri csillagok egyes képkockáit.