Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Május 19. 07:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Két nő ajka összeforr - Sharon Stone-t egy sor szépség követte

Két nő ajka összeforr - Sharon Stone-t egy sor szépség követte

Szinte divatba jött, hogy ismert szépségek különféle nyilvános fellépéseken melegen szájon csókolják egymást. A Kiskegyed összegyűjtötte a híres csókjeleneteket. Az első, aki ezt megengedte magának, Sharon Stone volt.

A világhírű sztár egy AIDS-betegek megsegítésére rendezett aukción csókolta szájon Ellen Barkint még 2007-ben. Aztán az idén duplázott egy Felnőttfilm-díj gáláján. Kathy Griffin nagyon meglepődött Stone csókján.

2004-ben életre hívták a Nők Világdíját, amelyet azok a hölgyek kapnak, akik politikai vagy társadalmi szerepvállalásukkal maradandót alkottak. De hiába Mihail Gorbacsov a díj fővédnöke, a világ igazán csak 2009-ben figyelt fel rá, amikor Monica Bellucci és Elle Macpherson, a két álomszép díjazott csókot váltott a színpadon.

A 2008-as MTV díjátadó gála főszereplői a három díjjal jutalmazott Justin Timberlake és Coldplay lehettek volna. De az esemény arról lett emlékezetes, hogy Madonna a megnyitóbeszéde után mindjárt két fiatal kolléganőjét is szájon csókolta. Christina Aguilera és Britney Spears egyáltalán nem tiltakozott.

Meryl Streep és Sandra Bullock 2010-ben egy díjátadón megosztva kapták a legjobb komikus színésznőnek járó díjat. Így mindketten a színpadra perdültek, ahol Streep először arról beszélt, igazságtalan, hogy nem egyedül nyert, mert sokkal jobb volt, mint Bullock. Ezt követően egy bensőséges csókkal jelezték: mindez csak vicc volt.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára