Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2023. November 11. 13:19, szombat | Helyi sport
Forrás: MTI-BÁNHIDI BENCE

Készen áll a Veszprém elleni rangadóra a Szeged.

Készen áll a Veszprém elleni rangadóra a Szeged.

Készen áll a Veszprém elleni szombati rangadóra az OTP Bank-Pick Szeged jelentette ki Bánhidi Bence, a csapat válogatott kézilabdázója.

A csapatkapitány a klub és a Mizo szponzorációs megállapodását bejelentő sajtótájékoztatón elmondta, a Szeged-Veszprém összecsapás mindig presztízscsatát jelent, a Tisza-parti együttes pedig készen áll a harcra.
A játékos szerint a hazai pálya és a szurkolók nagy előnyt jelentenek a csapat számára, nélkülük teljesen más lenne a mérkőzés, ezért számít a drukkerek támogatására. A végeredmény szempontjából kulcsfontosságú lehet, hogy a szegedi játékosok, ahogy korábban is, csapatként küzdjenek egymásért - tette hozzá.
Kiss Bence, az OTP Bank-Pick Szeged cégvezetője kiélezett mérkőzésre, nagyon kemény csatára számít lényegében telt ház előtt.
A szakember hangsúlyozta, a klub fontosnak tartja a kettős életpályamodellt, ezért a hét és fél ezer szurkoló jelenlétében díjazzák azokat a csapat akadémiájára járó fiatal sportolókat, akik tanulmányaikban is kiemelkedőt nyújtanak, és átadják a Jó tanuló, jó sportoló elismeréseket.
A mérkőzés előtt köszöntik a klub eddigi legsikeresebb edzőjét, Juan Carlos Pastort, akinek portréja felkerül a hírességek falára.
Harcsa Beáta, a Bonafarm tejágazati stratégiai és marketing igazgatója bejelentette, a Mizo ősztől gyémántfokozatú támogatóként segíti a szegedi kézilabdaklubot. Mint mondta, a cég húsz éve van jelen a városban, négy üzeme közül a szegedi a legnagyobb, amely Kelet- Közép-Európa egyik legjelentősebb tejfeldolgozója. A cég mintegy 1300 munkavállalója közül hatszázan dolgoznak a szegedi üzemben, közülük sokan a Szeged szurkolói.
Harcsa Beáta hangsúlyozta, a "kékek" szenvedélyes szurkolótábora szerves közösséget alkot, melyhez örömmel csatlakozott a Mizo. Az együttműködést látványos fényfestéses animációval köszöntik, amely péntek estétől vasárnap estig látható a szegedi Reök-palotánál - mondta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 17:35, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen.

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen, ezzel pályafutása első sikerét aratta az elitkategóriában.

2024. Július 21. 11:30, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Antonelli nyerte a Forma-2 főversenyét a Hungaroringen.

Az olasz Andrea Kimi Antonelli sikerével zárult a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj Forma-2-es programjának főversenye, amelyet vasárnap délelőtt rendeztek meg a Hungaroringen.

2024. Július 21. 09:45, vasárnap | Helyi sport

Magyar Nagydíj - Colov rajt-cél győzelme a Forma-3-asoknál.

A bolgár Nikola Colov rajt-cél győzelmet aratott vasárnap a hungaroringi Magyar Nagydíj Forma-3-as főversenyén.

2024. Július 21. 09:30, vasárnap | Helyi sport

Balaton-átúszás - Elrajtolt a mezőny.

Vasárnap reggel elkezdődött a 42. Lidl Balaton-átúszás Révfülöpön.