Városlista
2024. augusztus 17, szombat - Jácint

Hírek

2019. Március 05. 15:40, kedd | Belföld

Kész a Telekom VOLT Fesztivál négy színpadának a programja!

Kész a Telekom VOLT Fesztivál négy színpadának a programja!

Majd\' 100 hazai és számos nemzetközi világsztár, köztük a Slipknot, a Black Eyed Peas, Slash vagy épp Parov Stelar is érkezik idén Sopronba. A szervezők most négy zenei színpad teljes programbontását tették elérhetővé.

A június 26-29. között rendezik meg a Telekom VOLT Fesztivált, ahol a bérletesek ráadásul egy beköltözőnapot is kapnak ajándékba június 25-én.

A Telekom Nagyszínpadon lépnek fel a legnagyobb külföldi és hazai sztárok, de itt ünnepli 30 éves születésnapját a Tankcsapda, és itt láthatja a közönség a Halott Pénz 15 jubileumi fesztiválshow-ját is.

Az Petőfi Rádió Nagyszínpad kaptak helyet a hazai kedvencek mellett a külföldi sztár DJ-k: zenekarával érkezik Jan Blomqvist, de jön Martin Solveig, Lost Frequencies, a Bladerunnaz hozza el Friction-t és a The Prototypes-t, de itt lesz látható LP és az Ugly Kid Joe is.

A Magenta 1 Színpadon lépnek fel az idei Nagy-Szín-Pad! versenyzői és további hazai kedvencek, az utolsó napon pedig Kruder & Dorfmeister és a Kollektiv Turmstrasse zárja majd a programot.

A Sopron Színpad is koradélutántól reggelig várja majd a fesztiválozókat, itt lép majd fel a Nouvelle Vague, a !DelaDap, zárásként pedig minden hajnalban DJ Jokó pörgeti a lemezeket.

A volt.hu oldalon elérhető a négy színpad részletes programbontása. Kedvezményes jegyeket április 12-ig lehet beszerezni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 17. 08:20, szombat | Belföld

Sokkal egyszerűbben lehet majd belépni az állami weboldalakra a Digitális Állampolgárság Programmal

Sokkal egyszerűbben lehet majd belépni az állami weboldalakra, például a magyarorszag.hu weboldalra, az EgészségAblak vagy az eSZJA felületére a szeptemberben induló Digitális Állampolgárság Programmal

2024. Augusztus 17. 08:13, szombat | Belföld

Mentőszolgálat: sok beteg kerül kórházba

A kánikula miatt sok belgyógyászati, kardiológiai beteget kell kórházba szállítani, a budapesti betegszámban az elmúlt 24 órában az előző év azonos napjához képest 40 százalékos növekedés volt tapasztalható

2024. Augusztus 17. 08:09, szombat | Belföld

Vasárnap éjfélig érvényben marad a vörös kód

Vasárnap éjfélig meghosszabbították a hőség miatt már érvényben lévő, úgynevezett vörös kód intézkedést, amely kötelezővé teszi valamennyi szociális intézmény számára a bajba jutott hajléktalan emberek befogadását