Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2021. Július 21. 08:25, szerda | Helyi
Forrás: police

Késsel szúrta meg

Késsel szúrta meg

Lezárták a büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a rétsági nyomozók.

A Rétsági Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 44 éves tereskei lakos ellen.

A nő 2021. március 31-én 22 óra körül Tereske belterületén, az egyik ingatlan előtt hangos szóváltásba keveredett férfi ismerősével. A gyanúsított ezután egy késsel több alkalommal megszúrta haragosa fejét, aki – a beszerzett szakértői vélemény alapján – a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett ugyan, azonban a súlyosabb sérülés elmaradása kizárólag a véletlennek volt köszönhető.

A rendőrök a nő ellen folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát lezárták és az ügyben keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 15:07, csütörtök | Helyi

Mindenki feketén dolgozott

Kockázatelemzés alapján bukkant a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy társaságra, akinek partnere úgy vállalt el építőipari munkát, hogy a kivitelezéshez nem is volt elegendő alkalmazottja. A partnercégnél 130 millió forintnyi áfatart

2022. December 08. 14:58, csütörtök | Helyi

A Közösségi és ifjúsági ház felújítása

Bárna önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében a Közösségi és ifjúsági ház felújítására. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap

2022. December 08. 08:50, csütörtök | Helyi

Tűzhalál Cserháthalápon

Kedden délután érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint a Nógrád megyei Cserháthalápon tűz keletkezett.

2022. December 08. 08:44, csütörtök | Helyi

Önként bevallott 324 milliónyi áfát a mobiltelefon-kereskedő

Egy mobiltelefonokat értékesítő cég áfabevallásában belföldiként tüntette fel külföldi beszerzéseit. Az ellenőrzés után 324 millió forintot vallott be önként.