Városlista
2021. október 24, vasárnap - Salamon

Hírek

2021. Július 21. 08:25, szerda | Helyi
Forrás: police

Késsel szúrta meg

Késsel szúrta meg

Lezárták a büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a rétsági nyomozók.

A Rétsági Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 44 éves tereskei lakos ellen.

A nő 2021. március 31-én 22 óra körül Tereske belterületén, az egyik ingatlan előtt hangos szóváltásba keveredett férfi ismerősével. A gyanúsított ezután egy késsel több alkalommal megszúrta haragosa fejét, aki – a beszerzett szakértői vélemény alapján – a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett ugyan, azonban a súlyosabb sérülés elmaradása kizárólag a véletlennek volt köszönhető.

A rendőrök a nő ellen folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát lezárták és az ügyben keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 22. 15:06, péntek | Helyi

Forgalmirend-változások Salgótarjánban és Balassagyarmaton

Az október 23-ai ünnepi megemlékezések és rendezvények miatt Salgótarjánban és Balassagyarmaton útlezárásra és forgalomkorlátozásra kell számítani.

2021. Október 22. 13:28, péntek | Helyi

A bujáki önkormányzati épület energetikai korszerűsítése

2021. Október 21. 14:50, csütörtök | Helyi

Egyeztetés a közbiztonságról

A megyei rendőr-főkapitányság vezetője és a rendőrkapitányságok vezetői Salgótarjánban, Balassagyarmaton és Szécsényben találkoztak a járások polgármestereivel.

2021. Október 21. 13:37, csütörtök | Helyi

Bíróság elé áll a sérült gyerekeket magukra hagyó sofőr

A Balassagyarmati Járási Ügyészség közlekedési ügyésze segítségnyújtás elmulasztása miatt emelt vádat az ellen a 22 éves Nógrád megyei férfi ellen,