Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2016. Március 09. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: police

Késsel fenyegetőzött

Késsel fenyegetőzött

Egy 48 éves nőt hallgattak ki gyanúsítottként a pásztói nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. március 8-án 8 óra 12 perckor tettek bejelentést, miszerint Ecseg belterületén, az utcán egy nő agresszívan viselkedik.

A pásztói rendőrök a 48 éves ecsegi lakost elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján B. Tiborné a reggeli órákban a járókelőket egy késsel megfenyegette és velük szemben támadólag lépett fel.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a nő ellen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 08:48, kedd | Helyi

Úton átkelő teknősökre figyelmeztet a természetvédelmi egyesület.

Az úton átkelő teknősök védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Május 14. 08:38, kedd | Helyi

Mabisz: újabb járművekre kell kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötni.

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz)

2024. Május 14. 08:21, kedd | Helyi

Cannes - Kedden kezdődik a 77. cannes-i fesztivál.

A hollywoodi sztárok valamennyi generációja, Richard Gere-től Meryl Streepen át olyan feltörekvő csillagokig, mint Barry Keoghan, Jacob Elordi, Margaret Qualley és Anya Taylor-Joy.

2024. Május 14. 08:00, kedd | Helyi

Hideg reggel után kellemes, májusi idő.

Még nyugaton-délnyugaton lehet több felhő, ott kisebb csapadék is előfordulhat. Napközben aztán folytatódik a túlnyomóan napos idő csupán délen alakulhat egy-egy zápor.