Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Május 19. 12:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Kerékpáros gyerekek megyei versenyei

Kerékpáros gyerekek megyei versenyei

A Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2013. a napokban rendezte meg a Kerékpáros Iskola Kupa megyei döntőjét.

A helyi versenyen első három helyezést elért általános iskolás diákok mérhették
össze tudásukat a megyei versenyen.
A megyei döntős gyerekek egy elméleti, majd egy ügyességi fordulón vettek részt. Az elméleti forduló KRESZ tesztlapjait a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületében kitöltötték, majd a salgótarjáni Sportcentrumban kialakított ügyességi, illetve szabályossági pályán hajtottak végre gyakorlati feladatokat a nebulók.
A döntőben indult lányok közül a Kerékpáros Iskola Kupa első helyezését Litavszky Noémi szügyi, második helyezést Buránszki Szilvia nógrádmegyeri lakos, míg harmadik helyezést Dénes Dalma nógrádmegyeri lakos ért el. A versengő fiúk közül a legügyesebbnek Paulik Dávid nógrádmegyeri lakos bizonyult, míg második helyezettként Csábi Gábor balassagyarmati lakos, harmadik helyezettként pedig Ardó Balázs patvarci lakos végzett.
A nyertesek a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság ajándékcsomagját és vásárlási utalványát vehették át, ugyanakkor az első helyezettek képviselhetik megyénket a Szegeden 2013. június 5-6-7-én megrendezésre kerülő országos döntőn is.
A helyezést el nem ért gyermekeknek sem kellett szomorkodni, mivel a Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság minden résztvevőnek egy-egy apró ajándékkal köszönte meg a részvételét a versenyen. Ugyanezen verseny keretein belül megrendezésre kerülő „Ki a mester Két keréken?” kerékpáros ügyességi verseny megyei döntőjén a lányok közül első helyezést ért el Litavszky Noémi szügyi lakos, második helyezést Katona Lilla mátranováki lakos, harmadik helyezést Király Ágnes nógrádmegyeri lakos ért el. A két keréken ügyeskedő fiúk közül első helyen végzett Paulik Dávid nógrádmegyeri lakos, míg második helyezést Csábi Gábor balassagyarmati, harmadik helyezést Tőzsér Balázs
ludányhalászi fiú ért el.

Címkék: kerékpár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.