Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2013. Január 29. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Kék hírek

Kék hírek

Áruházi tolvajt és fatolvajt is fogtak a endőrök.

Az egyik balassagyarmati áruház biztonsági őre kérte a rendőrök segítségét 2013. január 27-én a délutáni órákban, mert az üzletükben lopás történt.
A rendőrök a helyszínre vonultak, majd adatgyűjtés során megállapították, hogy egy 30 éves tápiószecsői férfi az áruházból kabátot és nadrágot akart eltulajdonítani mintegy 19.000 Ft értékben úgy, hogy azokról az áruvédelmi eszközt leszakította. A ruhaneműket magára vette, majd azok kifizetése nélkül távozott a pénztártól. A biztonsági kapuhoz érve azonban az bejelzett, ezért a biztonsági őrök értesítették a rendőrséget.
A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetése miatt.
xxx
A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétségének elkövetése miatt folytat büntetőeljárást egy 43 éves nógrádmarcali férfi ellen. A férfit azért állították elő a rendőrkapitányságra, mert 2013. január 26-án az éjszakai órákban egy nógrádmarcali telephely drótkerítését elszakította, majd a kerítésen átmászott és onnan mintegy 10.000 Ft értékű akácfát tulajdonított el.
A személyt a rendőrkapitányságra történő előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság az általa eltulajdonított fát lefoglalta és kezdeményezi a férfi gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Címkék: tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.