Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2011. Szeptember 08. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Katalin terhes!

Katalin terhes!

A legfrissebb hírek szerint Vilmos herceg apa lesz, sőt, azonnal kétszeres, miután Katalin ikreket vár.

Áprilisi lagzijuk óta hatalmas volt a nyomás Vilmoson és Katalinon, hogy összehozzanak egy trónörököst még rögtön házasságuk első évében - ahogy szokás a királyi családban. Esküvőjük után kereken száz nappal azonban leesett vállukról ez a teher, és a hercegnővel közölte orvosa, hogy gyermeket vár. Sőt, hogy még nagyobb legyen az öröm: azonnal kettőt. Mindezt pedig tovább lehet fokozni, ugyanis egy kisfiú és egy kislány növekszik a nagyobbik Middleton-nővér pocakjában. Így nem kell azon gyötrődniük majd apjuk halála után, hogy melyikük legyen a trónörökös. Ugyanis, ha azonos neműek lennének, akkor egyikük javára mindössze azon percek döntenének, amennyivel hamarabb megszületett. Ez viszont könnyen megmérgezhetné a testvérek kapcsolatát. De jelen esetben automatikusan a fiú lép majd Vilmos örökébe. Persze ez még odébb van, és az sem biztos, hogy a történet igaz. Ugyanis a Star magazinban jelent meg, ahol már Barack Obamából is csináltak földönkívülit, bizonyító erejű okmányokkal.

Címkék: herceg

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

2024. Augusztus 29. 13:48, csütörtök | Bulvár

Ismét emberre támadt egy medve az Erdélyben

Ismét emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében, Kolibica üdülőtelepen: az állat a háza udvarán támadt rá az 54 éves férfira, aki megsérült, és kórházba szállították

2024. Augusztus 28. 13:15, szerda | Bulvár

A mohácsi vész - Brodarics István históriája

1526: A mohácsi vész: Az I. Szulejmán (Szoliman) szultán vezette török haderő a mohácsi csatában szétveri a magyar fősereget, II. Lajos király is elesik. A magyar hadtörténelem egyik legtöbbet emlegetett eseménye.

2024. Augusztus 28. 07:26, szerda | Bulvár

Lefejelte a magyar rendőrt az audis - Videó

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a férfit, aki jogszerű eljárása közben támadt rá a hivatalos személyre.