Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Június 09. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mno.hu

Kasszasiker a Jaguar F-Type, el is fogyott

Kasszasiker a Jaguar F-Type, el is fogyott

Már az első fotók megjelenésekor sejteni lehetett, hogy a feléledő Jaguar az F-Type hathatós segítségével sikerre számíthat, s az autószalonokon megejtett személyes találkozás csak tovább erősítette ezt a jóslatot. Nem is lett ez másképp, a hangulatos és nem kevésbé gyors kabrió rengeteg megrendelést kapott.

A Jaguar visszatért tehát a sportautók kategóriájába, méghozzá nem is akárhogyan: a CX–16 koncepció által előrevetített F-Type még a forgalmazás kezdete előtt 2000 darabos megrendeléssel állhatott szemben, így a sikert már korán megérezhette a britek büszkesége.

Persze itt nem áll meg a történet, a Jaguar nyerő szériája ugyanis tovább folytatódik. Adrian Hallmark márkaigazgató arról tájékoztatta a minap a médiát, hogy a kezdeti lelkesedés vajmi keveset csökkent, s a vásárlók továbbra is megrendelésekkel bombázzák a kereskedőket. Olyannyira, hogy az év első felére tervezett mennyiség már el is fogyott. Számokra lefordítva ez azt jelenti, hogy a rajongók mintegy 5000-5500 példányt foglaltak le, ez a gyártó éves termelésének 15-20 százaléka. S az ugyancsak ínyencfalatnak ígérkező kupé modell még meg sem érkezett, amely szintén hasonlóan pozitív fogadtatásra számíthat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő