Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2011. November 06. 16:21, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Karitatív akciót szervez a megyei iparkamara

Karitatív akciót szervez a megyei iparkamara

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara karácsonyi vásárát jótékonysági akcióval köti össze a szervezet.

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (NKIK) kézműipari tagozata idén is megrendezi a „Karácsonyi készülődés” elnevezésű, a kézműipari vállalkozók és népi iparművészek vásárlási lehetőséggel egybekötött kiállítását Salgótarjánban. Ennek helyszíne a salgótarjáni József Attila Művelődési és Konferencia Központ és a Fő tér lesz.
A vásár 2011. november 26-27-én (szombaton és vasárnap) tart nyitva és ingyenesen látogatható. Kísérő programként kézműves foglalkozásokat tartanak mindkét napon 10.00-18.00 óra között, melyekre a 6-10 éves korosztályt várják a JAMKK konferencia termébe.
A kamarától kapott legújabb információk szerint a rendezvényt jótékonysági akcióval köti össze a szervezet. Azok a magánszemélyek és családok, akik feleslegessé vált, vagy használaton kívüli játékokkal, könyvekkel rendelkeznek, a rendezvény két napján a kereskedelmi és iparkamara standján adhatják le azokat, illetve 2011. november 5-től a kamara salgótarjáni székházában (Alkotmány út 9/a) is megtehetik felajánlásukat.
A karitatív akcióban összegyűlt könyveket és játékokat az NKIK egy salgótarjáni gyermekintézménynek ajánlja fel és adja át karácsonyi ajándékként.

(Képünk illusztráció.)

Címkék: kamara

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 25. 13:30, csütörtök | Helyi

Ülést tartott a Nógrád Megyei Munkaerőpiaci Egyeztető Kerekasztal

2021. November 25. 10:09, csütörtök | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt napokban egy személyi sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.

2021. November 25. 09:58, csütörtök | Helyi

„Jó lesz a nyaklánc meg a gyűrű is!” – mondta a házaló, és vitte is az aranyat

A Pásztói Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat az ellen a 62 éves paplanokkal házaló hatvani nő ellen, aki egy mozgásában korlátozott idős asszonytól tulajdonított el aranyékszereket.

2021. November 23. 11:56, kedd | Helyi

Kevesebbet akartak fizetni, ezért kenőpénzt adtak a sofőrnek

A Nógrád Megyei Főügyészség vesztegetés miatt emelt vádat négy személlyel szemben, akik az állattenyésztéssel járó melléktermékek súlyával trükköztek annak érdekében,