Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2021. Június 28. 14:06, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Karddal támadt, karóval és ököllel ütött

Karddal támadt, karóval és ököllel ütött

Bajonettel, karóval és ököllel bántalmazta egymást az a két karancskeszi férfi, akiket gyanúsítottként hallgattak ki a salgótarjáni nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kétrendbeli súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 29 éves, valamint egyrendbeli súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt egy 39 éves karancskeszi lakos ellen.

A két férfi 2021. június 26-án 23 óra körül a település belterületén, az egyik ingatlan előtt hangos szóváltásba keveredett. A vitát követően a 39 éves gyanúsított egy bajonettel a hasán megsebezte, majd ököllel többször megütötte a 29 éves férfit, aki mindeközben egy karóval bántalmazta vitapartnerét és annak hozzátartozóját. A gyanúsítottak és a 39 éves férfi hozzátartozója az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedtek, azonban a súlyosabb sérülés elmaradása kizárólag a véletlennek volt köszönhető.

A bejelentést követően a rendőrök a két férfit elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 19. 16:51, vasárnap | Belföld

Elkezdődött a településfásítási program őszi ültetési időszaka

Elkezdődött a településfásítási program őszi ültetési szezonja, amelynek részeként 514 településen 14 ezer fát ültetnek

2021. Szeptember 19. 12:48, vasárnap | Belföld

Rekordot döntött az első házasoknak járó adókedvezmény

Soha nem vették még igénybe olyan sokan az Európai Unióban egyedülálló magyar adókedvezményt, amely az első házasoknak jár, mint ahányan tavaly.

2021. Szeptember 19. 07:00, vasárnap | Belföld

A whiskyre specializálódott

A dombóvári rendőrök rövid időn belül elfogták azt a helyi férfit, aki két egymás utáni napon is lopott alkoholt ugyanabból az üzletből.

2021. Szeptember 19. 05:00, vasárnap | Belföld

Gépkarabélynak látszó riasztófegyverrel lövöldözött egy férfi

A Terrorelhárítási Központ műveleti egységének közreműködésével került rendőrkézre a garázda.