Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Október 03. 12:10, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Karancsalja nyerte a rangadót

Karancsalja nyerte a rangadót

Teljes fordulót játszottak a labdarúgó megyei másodosztályban.

A hetedik forduló mérkőzéseit rendezték a hétvégén a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság keleti csoportjában. A játéknap rangadóját Karancsalja együttese nyerte, miután 3-2 arányban múlta felül a berényieket, míg a listavezető Kazár játék nélkül szerezte meg a három bajnoki pontot, mert a vendég Mátraszőlős nem utazott el a találkozóra. A forduló eredményei: Karancsalja – Renault Renniss-Karancsberény tehát 3–2, Cered – Mátraterenye 13–0, Jobbágyi – Lucfalva 1–1, Zagyvaróna – Etes 3–1, Buják – Ságújfalu 4–1. A bajnoki tabella élén – százszázalékos teljesítménnyel - a 21 pontos Kazár együttese áll, míg második helyről az eddig szintén hibátlan, 18 pontos Karancsalja, harmadik helyről pedig a 16 pontos Lucfalva várja a folytatást.

A hetedik forduló mérkőzéseit rendezték a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjában is, ahol Patak együttese ezúttal négyszer vette be ellenfele kapuját, és miután legfőbb üldözői közül a Ipolyszög döntetlent játszott, Rétság pedig kikapott, így újra pontelőnnyel vezeti a tabellát. A játéknap eredményei: Patak – Szügy 4–0, Ipolyszög – Diósjenő 4–4, Rétság – Bánk 0–3, Borsosberény – Őrhalom 0–1, Tereske – Szendehely 0–0, Dejtár – Nagyoroszi 2–2, és Romhány – Nézsa 5–3. A nyugati csoport élén tehát a 18 pontos Patak áll, míg második helyről a 16 pontos Ipolyszög, harmadik helyről pedig a 15 pontos Rétság várja a folytatást.

Címkék: labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 16:05, kedd | Helyi

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere.

A magyar bor sikere közös érdek, egyúttal nemzetépítő erő is, hírnevét a kormány támogatásain túl összefogással, együttműködésekkel, szemléletformálással, újításokkal és változtatásokkal lehet a leghatékonyabban növelni

2024. Május 14. 15:55, kedd | Helyi

Révész Máriusz: Mozgás receptre program indul.

Mozgás receptre elnevezéssel indul program, a fizikai aktivitást háziorvosok ajánlják és írják majd fel - jelentette be a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

2024. Május 14. 13:00, kedd | Helyi

Nagy János: a sport és a kultúra elválaszthatatlanok.

A sport és a kultúra elválaszthatatlanok és ezt a kapcsolatot fejezi ki a mélykúti központ is, amely egyszerre sportcsarnok és kulturális centrum - jelentette ki a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár.

2024. Május 14. 08:48, kedd | Helyi

Úton átkelő teknősökre figyelmeztet a természetvédelmi egyesület.

Az úton átkelő teknősök védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).