Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2012. Október 11. 12:20, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Karancsalja csapata hibátlan

Karancsalja csapata hibátlan

Teljes fordulóra került sor a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokságokban.

Botlott Kazár együttese a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság keleti csoportjában, a listavezető kazáriak a nyolcadik fordulóban Lucfalván játszottak döntetlent. A csoportban így már csak Karancsalja csapata százszázalékos, ők azonban egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. A játéknap eredményei: Lucfalva – Kazár 2–2, Mátraterenye – Karancsalja 1–4, Mátraszőlős – Cered 0–8, Jobbágyi – Zagyvaróna 2–0, Vizslás – Buják 7–0, és Ságújfalu – Etes 3–2. A tabella élén a 22 pontos Kazár áll, míg a második helyről a 21 pontos Karancsalja, harmadik helyről pedig a 18 pontos Cered várja a folytatást.

A megyei másodosztály nyugati csoportjában ezúttal az éllovas Patak gárdája volt szabadnapos, és mivel legfőbb riválisai közül Bánk legyőzte Ipolyszög együttesét, Dejtár nyert Őrhalomban, Rétság pedig ikszelt Szügyben, így játék nélkül is megőrizte vezető pozícióját. A nyolcadik forduló eredményei: Bánk – Ipolyszög 7–2, Őrhalom – Dejtár 0–2, Szügy – Rétság 1–1, Nagyoroszi – Romhány 0–0, Diósjenő – Borsosberény 1–2, Nézsa – Tereske 0–5, és Szendehely – Nógrádsáp 4–0. A bajnoki tabellát a 18 pontos Patak vezeti, míg a második és harmadik helyen két 17 pontos gárda, Bánk, és Dejtár ál

Címkék: labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 12:00, hétfő | Helyi

Múzeumok és Galériák Éjszakája Füleken.

A Múzeumok és Galériák Éjszakáját rendezik meg szombaton a felvidéki Füleken, a program központi témája Egyiptom lesz a szervező Füleki Vármúzeum.

2024. Május 13. 10:21, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei!

Kigyulladt egy szemetes konténer egy tárolóban,Elhagyta az úttestet és egy fának ütközött egy személyautó,Gázolaj folyt az úttestre kis területen egy meghibásodott járműből.

2024. Május 13. 10:10, hétfő | Helyi

Versenybe szálltak önkéntes tűzoltóink.

Idén Salgótarjánban, a Baglyasaljai Tűzoltó gyakorlópályán került megrendezésre a Szent Flórián napi ünnepséggel egybekötött önkéntes és létesítményi tűzoltók versenye.

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Hideg reggel jön, de napközben már nem fogunk fázni.

Gomolyfelhős, napos időjárás várható. Jelentéktelen csapadékra késő délután, este van esély a délnyugati határ közelébe