Városlista
2023. február 4, szombat - Ráhel

Hírek

2011. December 27. 14:44, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Karácsonykor végzett élettársával

Karácsonykor végzett élettársával

Megölte volt élettársát, majd magával is végzett egy férfi karácsony másnapján Karcagon.

Az egykori élettársak évek óta külön éltek, nemigen beszéltek egymással. Tizennégy esztendős gyermekük kérésére döntöttek úgy, hogy az idén együtt töltik a karácsonyt. Az ünnep idején a férfi többször is zavartan és agresszívan viselkedett. A tragédia előtt hétfőn a fiú az egyik látogatóba érkező rokonnak beszélt is erről, és azt mondta: félnek az apjától.

A vendég riasztotta a rendőrséget, de a segélykérés későinek bizonyult. A harmincéves karcagi férfi a lakásban több késszúrással megölte volt élettársát. A 32 éves nő a helyszínen belehalt sérüléseibe. Mire a rendőrök bejutottak az épületbe, az apa magával is végzett.

A rendőrség jelenleg szakértők bevonásával vizsgálja a kettős haláleset körülményeit.

Címkék: gyilkosság

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 04. 10:09, szombat | Kék hírek

Bunyó a falunapon - Videó

A sérült a bántalmazás következtében koponyazúzódást szenvedett, orra és homloka is megsérült, mindezek nyolc napon belül gyógyultak.

2023. Február 01. 11:11, szerda | Kék hírek

Hat év börtönre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során

Hat év börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki késsel fenyegetőzött egy rendőri intézkedés során, az ügyészség súlyosításért fellebbezett - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-t.

2023. Január 06. 13:18, péntek | Kék hírek

A nyílt utcán lőtt rá rokonára Győrben

Győrben egy gázriasztó pisztolyból adott le családtagjára egy lövést a 21 éves férfi, akit a rendőrök mintegy tíz perc leforgása alatt elfogtak.

2023. Január 05. 11:41, csütörtök | Kék hírek

Egy bakonyi faluban találtak rá a rendőrök a Szlovákiából eltűnt 15 éves lányra

Egy szlovák állampolgár eltűnéséről tájékoztatta a rendőrséget a külföldi társszerve. A fiatal lány nyugtalanító eltűnését édesapja jelentette be 2023. január 3-án.