Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Szeptember 07. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Kapun ugrott át

Kapun ugrott át

A pásztói rendőrök elfogták a 24 éves férfit, aki az esti órákban egy családi ház ablakát kitörte, és az ajtaját ütötte.

Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya magánlaksértés bűntettelkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást O.Ottó 24 éves sziráki lakos ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett a bejelentés, miszerintegy erdőtarcsai ingatlan kapuján átugorva egy férfi bement egy idős nénicsaládi házának udvarára. Itt a ház ablakát a tettes betörte, a bejáratiajtón dörömbölt, miközben kiabálva hívta ki az ott lakó sértettet.

A Pásztói Rendőrkapitányság járőrei a bűncselekmény elkövetésévelmegalapozottan gyanúsítható 24 éves férfit a helyszín közelébenelfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és a nyomozókkihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.