Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2016. Január 06. 10:30, szerda | Helyi
Forrás: police

Kapával és ököllel ütötték

Kapával és ököllel ütötték

A Szécsényi Rendőrkapitányságon vádemelési javaslattal zárult a két ludányhalászi nő ellen folytatott nyomozás.

A nyomozás adatai alapján O. Ágnes 39 éves és társa, O. Mária 36 éves ludányhalászi lakosok 2015. november 12-én 10 óra 27 percet megelőző időben a község belterületén, az utcán - egy korábbi nézeteltérés miatt - bántalmaztak egy nőt. O. Mária a sértettet több alkalommal, ököllel megütötte, majd a már földre esett nőbe többször belerúgott, melyet követően O. Ágnes a kezében lévő kapának a tompa felületével, egy alkalommal a hasán megütötte. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrök a két nőt a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók O. Ágnest felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, míg O. Máriát garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek.

Képünk illusztráció.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

Az A-vitamin csoport elnevezésének és táplálkozási ajánlásának átalakítását javasolják kutatók.

Az újonnan felfedezett A5-vitamin miatt az A-vitamin csoport új elnevezését és a táplálkozási ajánlások kiigazítását javasolja Bánáti Diána, az Szegedi Tudományegyetem (SZTE) professzora.

2024. Május 15. 08:21, szerda | Helyi

Robotsebészeti központot adtak át a Debreceni Egyetemen.

Az egyetemi fejlesztések újabb mérföldköveként robotasszisztált sebészeti rendszert helyeztek üzembe kedden a Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjában.

2024. Május 15. 08:00, szerda | Helyi

Kissé szeles májusi idő.

Szinte mindenhol napos időre ébredhetünk, csupán néhol délkeleten fordulhat elő egy-egy gyenge futó zápor. Napközben a napos-gomolyfelhős idő mellett a Dunántúlon megnövekszik a fátyolfelhőzet is.

2024. Május 15. 07:59, szerda | Helyi

Idegen civilizációk nyomaira bukkanhattak a Tejútrendszerben

Hét olyan csillagot találtak, amelyeknek különös fényét természetes körülményekkel nehezebb megmagyarázni, mint azzal, hogy elkezdték hatalmas energiaközpontokká alakítani őket.