Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. Augusztus 08. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Kampányarc lett Radics Gigi

Kampányarc lett Radics Gigi

Az Endrefalváról a fővárosba költözött Radics Gigit nagy megtiszteltetés érte, amikor egy olyan mozgalom egyik arcának választották, ami a gyengébbik nem minden tagját érinti.

Gigi a Pirosban a Nőkért kampány egyik tagja, ami a hölgyek figyelmét igyekszik felhívni a szív- és érrendszeri betegségek jelentette kockázatokra.
A nők több, mint fele szenved szív- és érrendszeri problémáktól, melyek végül a halálukat okozzák. Ennek ellenére még mindig nagyon kevés figyelmet fordítanak a betegségek megelőzésére és kezelésére. A számok tudatában a Magyar Nemzeti Szívalapítvány Pirosban a Nőkért címmel indított kampányt, hogy felhívja a figyelmet a betegségek kockázati tényezőinek elkerülésére és az időben történő megelőzésre.
A kampány tagjainak olyan közéleti személyiségeket választottak, akik méltán képviselik a gyengébbik nemet a súlyos betegségek elleni küzdelemben. Köztük találjuk Oroszlán Szonját, Wolf Katit és Radics Gigit is, akik egy PAN hivatalos indulóját is elkészítették A Szív dala címmel. Az énekesnők a klipben stílszerűen piros ruhában, dívaként tündökölnek.
Gigi számára hatalmas megtiszteltetés, hogy részt vehet a kampányban, hiszen ő is csak most szembesült azzal a ténnyel, hogy a nők 57 %-a hal meg szív- és érrendszeri betegségekben. Az énekesnő azt is elárulta, hogy ő maga is érintett volt a problémában, 7 évesen ugyanis 70 kiló volt és a túlsúly miatt a magas vérnyomással küzdött. Gigi így saját tapasztalata alapján ajánlja minden nőnek, hogy figyeljen oda az egészséges életre, hiszen a rendszeres sport és a megfelelő táplálkozás megelőzheti a szívbetegséget.

Forrás: napimama.hu

Címkék: Radics Gigi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.