Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. November 27. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: salgotarjan

Kamarai díjakat adtak át a TOP 50 kiadvány bemutatóján

Kamarai díjakat adtak át a TOP 50 kiadvány bemutatóján

2015. november 26-án a salgóbányai Geocsodák Házában mutatták be a Nógrád megye 2014. évét gazdasági szempontból elemző TOP 50 című kiadványt, melyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal megyei adóigazgatósága, a kereskedelmi és iparkamara, valamint a Nógrád Megyei Hírlap tizedik alkalommal készített el.

A legfontosabb mutatókban jobb értékeket értek el Nógrád megye gazdasági szereplői 2014-ben, mint korábban, azaz csökkent a térség lemaradása – derül ki a kiadványból.

Mint Nagyfalusi Sándor, a megyei adóigazgatóság vezetője előadásában ismertette: a 2014-es évet összességében nyereségesen zárták a nógrádi vállalkozások, a nyereség 2,5 milliárd forinttal több, mint az előző évben volt.

A rendezvényen átadták a megyei kereskedelmi és iparkamara által alapított elismeréseket. Nógrád Gazdaságáért díjat kapott a szécsényi székhelyű Lak-ép-ker 1998 Kft. és a bátonyterenyei EMR Villamosgépgyártó és Javító Kft. Ugyancsak Nógrád Gazdaságáért díjban részesült a salgótarjáni Tari Miklós, aki a munkássága során kifejtett fejlesztő és alkotó munkájáért kapta az elismerést.

A Nógrád Megye Szakképzéséért díjat a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórháznak ítélte oda a kamara elnöksége az egészségügyi tanulmányokat folytatók színvonalas és eredményes gyakorlati képzéséért.

A két salgótarjáni kitüntetettnek a város önkormányzata nevében Dániel Zoltán alpolgármester adott át ajándékot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | Helyi

Helyenként zápor kialakulhat.

Rövidebb-hosszabb időszakokra mindenhol kisüt a nap, de az északkeleti tájak kivételével már sokfelé kialakulhat eső, zápor, zivatar.

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,