Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Szeptember 27. 11:17, kedd | Helyi
Forrás: police

Kábítószert birtokoltak

Kábítószert birtokoltak

A salgótarjáni rendőrök egy gépjármű pohártartójában találtak kábítószergyanús anyagokat.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított kábítószer kereskedelem bűntett kísérlet és kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt B. Dániel 30 éves salgótarjáni, továbbá kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt S. Márió 26 éves és J. Gyula 38 éves salgótarjáni lakosok ellen.

A salgótarjáni rendőrök 2016. szeptember 23-án az éjszakai órákban a megyeszékhely belterületén ellenőrizték a gépjárművel közlekedő S. Máriót és utasát, B. Dánielt.

A rendőrök az ellenőrzés során a gépjármű pohártartójában nejlon tasakba csomagolt kábítószergyanús fehér színű folyadékot és zöldes növényi törmeléket találtak meg és foglaltak le. A növényi törmeléken elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott, továbbá a beszerzett előzetes igazságügyi szakértői vélemény szerint a fehér színű folyadék amfetamint tartalmaz. A jelenlegi adatok alapján a kábítószereket S. Márió és társa közösen birtokolta.

A nyomozás során adat merült fel továbbá arra vonatkozóan is, hogy J. Gyula 2016. szeptember 23-án a délutáni órákban salgótarjáni lakásában készpénzt adott át B. Dánielnek, hogy részére - kábítószernek minősülő - amfetamint szerezzen. A kábítószer átadása a rendőri intézkedés miatt meghiúsult.

A három férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. B. Dánielt a hatóság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, melyet az illetékes bíróság elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Nyárias meleg, futó záporokkal.

Kezdeti napos időt egyre több gomoly és fátyolfelhő zavarhatja meg.

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.